Bezorgen van uw pakket in Deventer

Wilt u een pakket laten bezorgen aan de andere kant van de wereld? Of ergens in Europa? Of misschien gewoon in uw eigen stad Deventer? Uw koerier in Deventer kan iedere koeriersrit voor u verzorgen. Van Groningen tot Maastricht en over onze landsgrenzen, geen afstand is voor ons te ver.

Spoedzendingen

Ook spoedzendingen zijn mogelijk bij ons koeriersbedrijf. Als u belt, komen wij direct langs om uw pakket op te halen en dan bezorgen wij het meteen bij de ontvanger. Elke zending kan door ons worden getransporteerd, ongeacht de grootte en het gewicht van de zending.

Track & Trace: hou uw zending in de gaten!

Door onze moderne trackingapparatuur kunnen wij het bezorgen van uw zendingen heel nauwkeurig in de gaten houden. Al onze voertuigen zijn uitgerust met GPS Systemen. Dat betekent dat u het traject online kunt volgen, zo weet u altijd waar uw zending is.

Bovendien kunt u online uw verzendstatus zien, wij houden een compleet overzicht bij van uw orderhistorie. U hoeft dus nooit te gissen, u kunt altijd bijhouden waar uw zendingen zich bevinden en u hoeft zich nooit ongerust te maken over het bezorgen van uw pakketten.