Verschillende vormen van vervoer

Uw koerier lost elk logistiek probleem voor u op. Wij zijn uw koerier in Deventer en omgeving, maar wij zijn ook in te schakelen voor de opslag van goederen, voor het inhuren van chauffeurs en voor andersoortig vervoer. Dus als u een vraag of een klus heeft op het gebied van vervoer, wat dan ook, kunt u altijd bij ons terecht.

Al vanaf 1994 zijn wij werkzaam in de koeriersector. Eerst vanuit huis, maar al snel zijn wij verhuisd naar een bedrijfspand in de regio Deventer, dit vanwege het grote aantal opdrachten. Uitbreiding was dus noodzakelijk en hierdoor hebben wij ons ook kunnen richten op andere vormen van vervoer en nieuwe mogelijkheden, zoals opslagmogelijkheden en nachtdistributie.

Maak vandaag nog gebruik van ons vervoer

Als u ons inschakelt bent u verzekerd van veilig, vlot en betrouwbaar transport. Wij verzenden binnen Nederland, maar wij rijden ook dagelijks in heel Europa en kunnen bovendien uw pakket(ten) naar het buitenland verzenden. Kortom, voor de meest uiteenlopende mogelijkheden omtrent vervoer en koerierschap kunt u bij ons in Deventer terecht.

Wilt u meer weten over onze diensten in de regio Deventer? Of wilt u direct een afspraak maken? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0800 - 44 45 017 (gratis). Wij helpen u graag verder.